Catering - Hoe echt lekker brood gemaakt wordt
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Hoe echt lekker brood gemaakt wordt


Er gaat natuurlijk niets boven een prachtig gebakken biologisch Karakterbrood. Je proeft de heerlijke smaak en pure passie in het brood. Hoe wordt echt lekker brood gemaakt? Wat in de eerste plaats van belang is, zijn de ingrediŽnten die in het brood gebruikt worden. Voor een Karakterbrood wordt met natuurlijke, biologische ingrediŽnten gewerkt. Er worden geen onnatuurlijke toevoegingen in het brood gebruikt. E-nummers zijn uit den boze! Wat de basis is van dit brood, is het biologische graan. In het brood wordt gebruik gemaakt van biologische graansoorten, die op ambachtelijke wijze zijn gemalen door de Commandeursmolen in Mechelen. Het meel dat op de molenstenen gemalen is, behoudt zijn specifieke smaak, aroma, structuur en kleur. Dit komt doordat bij dit proces de temperatuur niet boven de 40 graden Celsius uitkomt. Zo blijven de kiemen mooi intact. Dit Zuid-Limburgs gemaalde graan heeft een specifieke, eerlijke smaak. Je proeft in dit brood de ambachtelijke passie van vroeger.

Voor dit brood nemen we de tijd

Het authentieke biologische Karakterbrood vraagt om een speciale aanpak. Met het ambachtelijke Mechelse graan wordt rustig de tijd genomen om het brood tot zijn recht te laten komen. Het brood krijgt extra lang de tijd om te rijzen en rusten. U kunt deze extra lange rijstijden vergelijken met een wijn. Hoe langer deze de tijd krijgt om te rusten, des te meer dit de smaak van de wijn ten goede komt. Hetzelfde geldt voor het brood. Door het brood een lange rijstijd te geven, komt de smaak beter tot zijn recht. Daarbij is de korst lekker dun en krokant. Het brood krijgt op deze wijze zijn eigen karakter. Als u de verpakking van het brood opent, ruikt u meteen een heerlijk geurend brood waarvan u wilt proeven.

Ieder brood wordt individueel gevormd

Bij gewone broden wordt vaak gebruik gemaakt van fabrieken, waarbij de broden machinaal tot stand komen. Hiervan is geen sprake bij de Karakterbroden. Deze broden worden letterlijk met de hand gevormd. Het is dus echt handwerk! Op deze manier krijgt ieder brood zijn eigen karakter. Geen enkel brood is hetzelfde. Op deze manier gaat de ambachtelijke, pure smaak van het brood tijdens het proces niet verloren. Wilt u ook beleven hoe een brood vol karakter smaakt? Ga dan nu naar onze website om dit uitzonderlijke brood te proeven. Zodra u dit brood heeft gehad, hoeft u geen ander brood meer!11 Augustus 2017 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Op dit bericht kan niet gereageerd worden.
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Aanrader
Catering DrentheLinkpartners
Linkbuilding
Internetmarketing
groothandel keukengerei
Indische Recepten
Stamppot Recepten
Erwtensoep Recept
Carta Receptenprogramma
Kookwinkel voor mannen
Wat kost catering?catering Drenthe

Cateraars
Cateringservice De Saladehapper
Borrelhapjes catering
Barbecue Catering aan huis
Ontbijtservice ít Happertje

Catering inhuren